JOOLA Pickleball en de KNLTB gaan een samenwerking aan op het gebied van pickleball. De overeenkomst werd op dinsdag 13 juni getekend tijdens het toptennis toernooi, Libéma Open in Rosmalen. Bezoekers van het event konden die dag op een speciaal veld pickleball spelen op KNLTB Plaza. De KNLTB wil samen met JOOLA de sport laten groeien in Nederland met de inzet van materialen. De KNLTB is eind 2022 al een samenwerking aangegaan met Pickleballholland om de sport zo optimaal mogelijke te laten ontwikkelen voor aanbieders en spelers in Nederland.

Pickleball is de afgelopen jaren in de Verenigde Staten en Canada gegroeid zoals padel dat in Europa heeft gedaan. Ook in Nederland kun je op steeds meer plaatsen pickleballen en neemt het aantal spelers snel toe. Begin 2022 heeft JOOLA al haar kennis van de tafeltennissport aangewend om pickleball paddles en andere accessoires te ontwikkelen. Dit deed JOOLA samen met wereldtopper Ben Johns.

Met deze nieuwe samenwerking gaat de KNLTB de sportartikelen van het topmerk JOOLA gebruiken om de groei van pickleball te optimaliseren. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door het geven van clinics op verenigingen, het uitlenen van materialen aan clubs en scholen. Ook het aankleden van het NK Pickleball en The Pickleball Dutch Open zal de groei versterken van de mooie sport pickleball.

Meer informatie over Pickleball vind je hier: www.tennis.nl/pickleball en www.joolapickleball.nl
 

Door Ruud van Graafeiland

Vind vergelijkbare artikelen

KNLTBPickleballPromotieSamenwerking

Alle blogs bekijken

Stageplek voor talentvolle sportmarketeer

Als gepassioneerde sportliefhebbers, zijn wij met onze onderneming al 20 jaar maatschappelijk verantwoord actief bij de ondersteuning van sport en ...

Ben Johns wint 100 keer goud en dat vieren we met korting

Heb jij interesse in de top paddles van JOOLA dan is dit weekend jouw kans. Afgelopen week won Ben Johns namelijk zijn 100e gouden medaille in een ...