Als gepassioneerde sportliefhebbers, zijn wij met onze onderneming al 20 jaar maatschappelijk verantwoord actief bij de ondersteuning van sport en bewegen.

Begin 2022 heeft het sportmerk Joola, in Europa vooral bekend van tafeltennisproducten, de sport Pickleball in haar portfolio opgenomen. Sinds september 2022 hebben wij een samenwerking met Joola. In de VS zijn ze daarmee binnen No Time uitgegroeid tot de leverancier van professionele paddles en accessoires.

Joola Pickeball Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van deze mooie producten.

Stage sportmarketeer

Word jij enthousiast van sport en marketing en ben je er klaar voor om een relatief nieuwe sport te promoten met de internationale collega's uit Duitsland en Amerika? Essentieel is een klantgerichte en persoonlijke aanpak waarbij een sportieve achtergrond in een racketsport en een rijbewijs een pré zijn.

Wat jij gaat doen

Als sportmarketeer bij Joola Pickleball krijg je tijdens je stage al snel de verantwoordelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met het verbeteren van de website en social media. Ook promoot je het productaanbod bij diverse evenementen en Pickleball-groepen in Nederland. Verder speel je een rol bij het uitbreiden van ons dealerkanaal in Nederland.

Wij bieden jou

Bij Joola Pickleball Nederland kom je terecht in een dynamische en familiaire omgeving met veel ruimte om initiatief te nemen en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Hierin word je begeleid door de collega’s van onze kantoren in Nederland, Duitsland en de VS. We bieden je een aantrekkelijke stagevergoeding en de flexibiliteit om je werkdagen en projectaanpak zelf in te delen, maar overleggen ook graag wekelijks met jou en je collega's. We helpen elkaar bij vraagstukken en leren van de expertise en aanpak van collega’s. 

Word jij onze stagiair sportmarketeer

Stuur ons een bericht via het contactformulier op de website en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de stage kun je ook direct een mail sturen naar Ruud. Hij helpt je graag verder. Stuur hem een e-mail via r.vangraafeiland@joolapickleball.nl

Door Ruud van Graafeiland

Alle blogs bekijken

JOOLA Pickleball en KNLTB gaan samenwerken

JOOLA Pickleball en de KNLTB gaan een samenwerking aan op het gebied van pickleball. De overeenkomst werd op dinsdag 13 juni getekend tijdens het t...